top of page

Overige opleidingen

Persoonlijk Leiderschap

In de huidige samenleving is leidinggeven niet meer uitsluitend weggelegd voor managers en werkgevers. Iedereen geeft leiding: aan zichzelf en aan anderen, in horizontale en verticale relaties, in werk en privésfeer. Hoe meer organisatiestructuren afvlakken, hoe groter de vraag naar mensen die op een open, authentieke manier zichzelf (en daardoor ook anderen) kunnen sturen. Persoonlijk leiderschap helpt je contact te maken met je innerlijk kompas en zo bewuster en proactiever in het leven en het werk te staan.

In de opleiding Persoonlijk Leiderschap word jij je bewust van je energie, je innerlijke kracht en de gedachten die je belemmeren om de beste versie van jezelf te zijn. Je leert leiding nemen over je eigen leven, je wordt zo niet alleen een beter mens, maar ook een betere en authentiekere leider.

 

Voor wie?

  • Voor iedereen die bewust en proactief in het leven wil staan.

  • Voor iedereen die wil handelen vanuit stilstaan en reflecteren.

  • Voor iedereen die voeding en inspiratie belangrijk vindt om wakker in het leven te staan.

  • Voor iedereen die begrijpt dat de eerste relatie die met jezelf is en dat je pas leiding kan geven aan anderen, als je jezelf kent en kan sturen.

  • Voor iedereen die zijn of haar impact op anderen beter wil begrijpen.

  • Concrete functies die in aanmerking komen voor deze opleiding: leidinggevenden, managers, zelfstandigen, vrije beroepen en alle mogelijke potentials.

Image by Patrick Schneider
bottom of page