top of page
YannickLierman-KLEUR_(c)theuntold(228van220).jpg

Keynote Speaker

Emotionele Intelligentie is geen hype. Emotionele Intelligentie is niet ‘fluffy’. Het is een basiscompetentie van de toekomst.

In onze maatschappij die behoorlijk ontwricht is en waar sociale en mentale gezondheid onder druk staan, kunnen we het ons niet permitteren om geen verantwoordelijk op te nemen over ons eigen emotioneel-mentaal welbevinden. En hierin speelt emotionele intelligentie een cruciale rol. Het is de sleutel om jezelf te leren reguleren, en vervolgens anderen rondom jou. 

 

Meer horen over waarom het zo slim is om emotioneel intelligent te worden? Book mijn Keynote!

Voor wie

  • voor bedrijven of organisaties: laat je medewerkers kennismaken met Emotionele Intelligentie. Als kick-off om je medewerkers warm te maken voor de 4-daagse opleiding, of als laagdrempelige introductie. 

  • voor events in het kader van persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijk welzijn, emotionele en mentale gezondheid, organisatieontwikkeling, ... 

Hoe ziet een keynote eruit

Verwacht je aan een dynamische lezing van 45 minuten waarin je met korte oefeningen zelf concreet aan de slag gaat. Je krijgt niet enkel mind-blowing inzichten, maar ervaart ook zelf al enkele basisprincipes. 

Na de lezing volgt een Q&A sessie waar ruimte is voor het delen van vragen en eigen ervaringen.

Deze keynote kan zowel in het Nederlands, Frans als Engels gegeven worden. 

bottom of page